in , , ,

Pakistan Military Academy Jobs 2022 PMA Kakul Abbottabad Latest Advertisement

6 Kansen

Laatste datum om te solliciteren

23 MEI 2022

Hier op deze pagina bespreken we Pakistan Military Academy Jobs 2022 PMA Kakul Abbottabad Latest Advertisement. Vacatures in Pakistan Military Academy Kaku, Abbottabad zijn beschikbaar en het is op zoek naar de volgende posities op verdienste en Punjab Quota tegen de volgende overheidsbanen zoals (Chauffeur, Sanitair medewerker, Groom, Vuilniswagenchauffeur).

Alleen burgers kunnen solliciteren voor de bovenstaande PMA Kakul Jobs, maar ze moeten voldoen aan de eisen die in detail worden vermeld in de volgende afbeelding als praten in het algemeen over de vereiste kwalificatie dan vonden we dat kandidaten liggend tussen Matric tot Midden in aanmerking komen om te solliciteren, maar de ervaring is verplicht voor alle posities en gedetailleerde geschiktheidscriteria kunnen worden onderzocht van de volgende afbeelding hieronder geplaatst.

Dus, kijkers als je op zoek naar de juiste baan die u zou helpen om uw toekomst veilig te stellen dan is het de juiste gelegenheid voor u om succesvol te zijn in de toekomst. Voor geïnteresseerde en in aanmerking komende kandidaten hebben we een volledige hoe toe te passen procedure in de volgende rubriek.

Pakistan Military Academy Jobs 2022 PMA Kakul Abbottabad Latest Advertisement Criteria:

             Q

Details

Laatste datum

23 MEI 2022

Vereiste opleiding

Matric, Midden,

Job

contract

Ervaring

0-1 jaar

salaris

18-25 duizend

Leeftijd

18-30 jaar

geslacht

Man, vrouw

Vereiste vaardigheden

Hardwerkend

Regio

Abbottabad,

Pakistan Military Academy Jobs 2022 PMA Kakul Abbottabad Laatste advertentie

Namen van vacatures

 • Chauffeur
 • Sanitair medewerker
 • Bruidegom
 • Vuilniswagenchauffeur Hoe te solliciteren:
 1. Sollicitaties samen met gewaarmerkte kopieën van het opleidingscertificaat, CNIC, woonplaats en recente foto’s moeten naar het onderstaande adres.
 2. Kandidaten moeten duidelijk de aangevraagde functie, het postadres en het mobiele nummer op de sollicitatie/envelop vermelden.
 3. De uiterste datum voor het indienen van de sollicitatie is 23 mei 2022.
 4. Overheidswerknemers moeten via de juiste kanalen solliciteren.
 5. Onvolledige sollicitaties of ontvangen na de sluitingsdatum worden niet in behandeling genomen.
 6. Kandidaten kunnen slechts voor één functie tegelijk solliciteren.
 7. Kandidaten worden geadviseerd om originele documenten mee te nemen op het moment van de test / interview en mobiele telefoon is niet toegestaan. Blijf in contact met ons en blijf onze site bezoeken. Pakistan Militaire Academie Jobs

Pakistan Military Academy Jobs 2022 PMA Kakul Abbottabad Latest Advertisement

Laatste datum om te solliciteren: 23 mei 2022.

Adres: Pakistaanse Militaire Academie Kakul Abbottabad. 6 Kansen Laatste datum om te solliciteren 23 MEI 2022 Hier op deze pagina bespreken we Pakistan Military Academy Jobs 2022 PMA Kakul Abbottabad Latest Advertisement. Vacatures in Pakistan Military Academy Kaku, Abbottabad zijn beschikbaar en het is op zoek naar de volgende posities op verdienste en Punjab Quota tegen de volgende overheidsbanen zoals (Chauffeur, Sanitair medewerker, Groom, Vuilniswagenchauffeur). Alleen burgers kunnen solliciteren voor de bovenstaande PMA Kakul Jobs, maar ze moeten voldoen aan de eisen die in detail worden vermeld in de volgende afbeelding als praten in het algemeen over de vereiste kwalificatie dan vonden we dat kandidaten liggend tussen Matric tot Midden in aanmerking komen om te solliciteren, maar de ervaring is verplicht voor alle posities en gedetailleerde geschiktheidscriteria kunnen worden onderzocht van de volgende afbeelding hieronder geplaatst. Dus, kijkers als je op zoek naar de juiste baan die u zou helpen om uw toekomst veilig te stellen dan is het de juiste gelegenheid voor u om succesvol te zijn in de toekomst. Voor geïnteresseerde en in aanmerking komende kandidaten hebben we een volledige hoe toe te passen procedure in de volgende rubriek. Pakistan Military Academy Jobs 2022 PMA Kakul Abbottabad Latest Advertisement Criteria: Q Details Laatste datum 23 MEI 2022 Vereiste opleiding Matric, Midden, Job contract Ervaring 0-1 jaar salaris 18-25 duizend Leeftijd 18-30 jaar geslacht Man, vrouw Vereiste vaardigheden Hardwerkend Regio Abbottabad, Pakistan Military Academy Jobs 2022 PMA Kakul Abbottabad Laatste advertentie Namen van vacatures – Chauffeur – Sanitair medewerker – Bruidegom – Vuilniswagenchauffeur Hoe te solliciteren: 1. Sollicitaties samen met gewaarmerkte kopieën van het opleidingscertificaat, CNIC, woonplaats en recente foto’s moeten naar het onderstaande adres. 2. Kandidaten moeten duidelijk de aangevraagde functie, het postadres en het mobiele nummer op de sollicitatie/envelop vermelden. 3. De uiterste datum voor het indienen van de sollicitatie is 23 mei 2022. 4. Overheidswerknemers moeten via de juiste kanalen solliciteren. 5. Onvolledige sollicitaties of ontvangen na de sluitingsdatum worden niet in behandeling genomen. 6. Kandidaten kunnen slechts voor één functie tegelijk solliciteren. 7. Kandidaten worden geadviseerd om originele documenten mee te nemen op het moment van de test / interview en mobiele telefoon is niet toegestaan. Blijf in contact met ons en blijf onze site bezoeken. Pakistan Militaire Academie Jobs Pakistan Military Academy Jobs 2022 PMA Kakul Abbottabad Latest Advertisement Laatste datum om te solliciteren: 23 mei 2022. Adres: Pakistaanse Militaire Academie Kakul Abbottabad.

Written by shajarhussain274

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NLC Jobs 2022 Latest Advertisement National Logistics Cell Walk-In Interview