in ,

Pakistan Academy of Sciences Jobs 2023 Aanvraagformulier Download www.paspk.org

Pakistan Academy of Sciences Jobs 2023 Aanvraagformulier Download

4 Kansen
Laatste datum om te solliciteren
15 maart 2023
Op deze pagina bespreken we de Pakistan Academy of Sciences Jobs 2023 Application Form Download www.paspk.org. Vacatures in PASPK te solliciteren zijn (directeur, redacteur, technisch assistent) zijn beschikbaar in Pakistan Academy of Sciences waarvoor het nodigt toepassingen van de Pakistaanse onderdanen die beschikken over relevante kwalificaties Masters tot Matric en ervaring volgens de criteria vermeld in de volgende afbeelding en het kan worden onderzocht van deze pagina hieronder gegeven zoals:
Voor Directeur is een Masters / M.Phil / Ph.D. graad in Natuurwetenschappen en relevante ervaring vereist om te solliciteren.
Voor Editor Masters / M.Phil / Ph.D. graad in Ntural Sciences en relevante ervaring is vereist om te solliciteren.
Voor technisch assistent is een masterdiploma in de relevante discipline vereist.
Dus, kijkers maak gebruik van deze kans en solliciteer zo snel mogelijk op de bovengenoemde posities en maak zichzelf deel van de Federale regering organisatie en verdien een mooi salarispakket en andere secundaire arbeidsvoorwaarden volgens het beleid. Dus, nu voor in aanmerking komende kandidaten, zullen we praten over hoe de procedure toe te passen voor de vacante posities.
Pakistan Academy of Sciences Jobs 2023 Aanvraagformulier Download www.paspk.org Criteria

              Q

Details
Laatste datum
15 maart 2023
Vereiste opleiding
Masters, PHD,
Job
contract
Ervaring
1-5 jaar
salaris
55-100 duizend
Leeftijd
30-40 jaar
geslacht
Man, vrouw
Vereiste vaardigheden
Beheer, Administratie
Regio
Islamabad

Pakistan Academy of Sciences Jobs 2023 Aanvraagformulier Download www.paspk.org
Namen van vacatures

Directeur
Redacteur
Technisch assistent

Hoe te solliciteren:
Met de hand geschreven sollicitaties, samen met een gedetailleerd CV, gewaarmerkte kopieën van diploma’s, ervaringscertificaten, CNIC, woonplaats en recente foto’s moeten naar het onderstaande adres worden gezonden.
Onvolledige sollicitaties OF sollicitaties die na de sluitingsdatum worden ontvangen, worden niet in behandeling genomen.
Kandidaten die al bij een overheids- of semi-overheidsorganisatie werken, moeten via het juiste kanaal solliciteren.
De uiterste datum voor indiening van de sollicitatie is 15 maart 2023.
Kandidaten moeten op het sollicitatieformulier duidelijk vermelden voor welke functie zij solliciteren.
Alleen de kandidaten op de shortlist worden opgeroepen voor een test/interview.
Tijdens de selectieprocedure wordt aan geen enkele kandidaat TA/DA betaald.
Kandidaten dienen originele documenten mee te nemen naar het sollicitatiegesprek. Voor meer kwaliteitsbanen kunt u met ons in contact blijven.
Pakistan Academy of Sciences Jobs 2023 Aanvraagformulier downloaden www.paspk.org
Laatste datum om te solliciteren: 15 maart 2023.
Adres: District and Session Court Harnai, Balochistan.
Klik hier voor de afbeelding van de vacaturePakistan Academy of Sciences Jobs 2023 Aanvraagformulier Download4 KansenLaatste datum om te solliciteren15 maart 2023Op deze pagina bespreken we de Pakistan Academy of Sciences Jobs 2023 Application Form Download www.paspk.org. Vacatures in PASPK te solliciteren zijn (directeur, redacteur, technisch assistent) zijn beschikbaar in Pakistan Academy of Sciences waarvoor het nodigt toepassingen van de Pakistaanse onderdanen die beschikken over relevante kwalificaties Masters tot Matric en ervaring volgens de criteria vermeld in de volgende afbeelding en het kan worden onderzocht van deze pagina hieronder gegeven zoals:Voor Directeur is een Masters / M.Phil / Ph.D. graad in Natuurwetenschappen en relevante ervaring vereist om te solliciteren.Voor Editor Masters / M.Phil / Ph.D. graad in Ntural Sciences en relevante ervaring is vereist om te solliciteren.Voor technisch assistent is een masterdiploma in de relevante discipline vereist.Dus, kijkers maak gebruik van deze kans en solliciteer zo snel mogelijk op de bovengenoemde posities en maak zichzelf deel van de Federale regering organisatie en verdien een mooi salarispakket en andere secundaire arbeidsvoorwaarden volgens het beleid. Dus, nu voor in aanmerking komende kandidaten, zullen we praten over hoe de procedure toe te passen voor de vacante posities.Pakistan Academy of Sciences Jobs 2023 Aanvraagformulier Download www.paspk.org Criteria QDetailsLaatste datum15 maart 2023Vereiste opleidingMasters, PHD,JobcontractErvaring1-5 jaarsalaris55-100 duizendLeeftijd30-40 jaargeslachtMan, vrouwVereiste vaardighedenBeheer, AdministratieRegioIslamabadPakistan Academy of Sciences Jobs 2023 Aanvraagformulier Download www.paspk.orgNamen van vacaturesDirecteurRedacteurTechnisch assistent Hoe te solliciteren:Met de hand geschreven sollicitaties, samen met een gedetailleerd CV, gewaarmerkte kopieën van diploma’s, ervaringscertificaten, CNIC, woonplaats en recente foto’s moeten naar het onderstaande adres worden gezonden.Onvolledige sollicitaties OF sollicitaties die na de sluitingsdatum worden ontvangen, worden niet in behandeling genomen.Kandidaten die al bij een overheids- of semi-overheidsorganisatie werken, moeten via het juiste kanaal solliciteren.De uiterste datum voor indiening van de sollicitatie is 15 maart 2023.Kandidaten moeten op het sollicitatieformulier duidelijk vermelden voor welke functie zij solliciteren.Alleen de kandidaten op de shortlist worden opgeroepen voor een test/interview.Tijdens de selectieprocedure wordt aan geen enkele kandidaat TA/DA betaald.Kandidaten dienen originele documenten mee te nemen naar het sollicitatiegesprek. Voor meer kwaliteitsbanen kunt u met ons in contact blijven.Pakistan Academy of Sciences Jobs 2023 Aanvraagformulier downloaden www.paspk.orgLaatste datum om te solliciteren: 15 maart 2023.Adres: District and Session Court Harnai, Balochistan.Klik hier voor de afbeelding van de vacature

Written by shajarhussain274

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

District & Session Court Harnai Jobs 2023 Test / Interview Datum

CMH Lahore Medical College & Institute of Dentistry Jobs 2022 Latest Advertisement