in ,

KPEZDMC Jobs 2023 KPK Economic Zone Development & Management Company

1 Kansen
Laatste datum om te solliciteren
9 maart 2023
Hier heb je de nieuwste vacature van KPEZDMC Jobs 2023 KPK Economic Zone Development & Management Company. Toepassingen zijn op de weg naar alle inboorlingen van KPK van KPEZDMC is van plan om de goed opgeleide, goed gedisciplineerde en kaliber kandidaten zijn verplicht om te solliciteren voor de volgende posten die worden genoemd als (Company Secretary).
De bovengenoemde functie moet worden ingevuld door sollicitanten met een Master in Business Administration, Commere, Law of aanverwante disciplines met 5 tot 10 jaar ervaring en de leeftijd van de sollicitanten mag niet hoger zijn dan 40 jaar.
De post moet onmiddellijk worden ingevuld en de kandidaten die tot KPK behoren, zijn van harte welkom om vóór de gestelde termijn te solliciteren. De functie is van hoger niveau, dus de sollicitanten krijgen een aantrekkelijk salarispakket met een mooie werkomgeving en extralegale voordelen. Dus, pak dit aanbod en solliciteer zo snel mogelijk. Nu zal ik u laten weten over de verdere details hieronder.
KPEZDMC is de afkorting voor KPK Economic Zone Development & Management Company werkt onder de regering van KPK en wordt verantwoordelijk gehouden voor het bevorderen van de snelle industrialisatie in KPK en heeft als doel de industriële groei en ontwikkeling van industrieterreinen te vergemakkelijken die leiden tot massale werkgelegenheid, verbetering van vaardigheden en verhoogde productiviteit die uiteindelijk bijdragen aan armoedebestrijding en een welvarend KPK. Omdat het een overheidsinstantie is, biedt het overheidsbanen van verschillende opleidingsniveaus.
KPEZDMC Jobs 2023 KPK Economic Zone Development & Management Company Criteria

              Q

Details
Laatste datum
13 maart 2023
Vereiste opleiding
Afstuderen, Matric, Midden,
Job
contract
Ervaring
5-10 jaar
salaris1 KansenLaatste datum om te solliciteren9 maart 2023Hier heb je de nieuwste vacature van KPEZDMC Jobs 2023 KPK Economic Zone Development & Management Company. Toepassingen zijn op de weg naar alle inboorlingen van KPK van KPEZDMC is van plan om de goed opgeleide, goed gedisciplineerde en kaliber kandidaten zijn verplicht om te solliciteren voor de volgende posten die worden genoemd als (Company Secretary).De bovengenoemde functie moet worden ingevuld door sollicitanten met een Master in Business Administration, Commere, Law of aanverwante disciplines met 5 tot 10 jaar ervaring en de leeftijd van de sollicitanten mag niet hoger zijn dan 40 jaar.De post moet onmiddellijk worden ingevuld en de kandidaten die tot KPK behoren, zijn van harte welkom om vóór de gestelde termijn te solliciteren. De functie is van hoger niveau, dus de sollicitanten krijgen een aantrekkelijk salarispakket met een mooie werkomgeving en extralegale voordelen. Dus, pak dit aanbod en solliciteer zo snel mogelijk. Nu zal ik u laten weten over de verdere details hieronder.KPEZDMC is de afkorting voor KPK Economic Zone Development & Management Company werkt onder de regering van KPK en wordt verantwoordelijk gehouden voor het bevorderen van de snelle industrialisatie in KPK en heeft als doel de industriële groei en ontwikkeling van industrieterreinen te vergemakkelijken die leiden tot massale werkgelegenheid, verbetering van vaardigheden en verhoogde productiviteit die uiteindelijk bijdragen aan armoedebestrijding en een welvarend KPK. Omdat het een overheidsinstantie is, biedt het overheidsbanen van verschillende opleidingsniveaus.KPEZDMC Jobs 2023 KPK Economic Zone Development & Management Company Criteria QDetailsLaatste datum13 maart 2023Vereiste opleidingAfstuderen, Matric, Midden,JobcontractErvaring5-10 jaarsalaris20-40 duizendLeeftijd30-40 jaargeslachtMan, vrouwVereiste vaardighedenComputervaardigheden, HardwerkendRegioLahoreKPEZDMC Jobs 2023 KPK Economic Zone Development & Management CompanyNamen van vacaturesSecretaris Hoe te solliciteren:Geïnteresseerde kandidaten moeten hun CV sturen naar het volgende e-mailadres of het volgende postadres.De functie waarvoor wordt gesolliciteerd moet duidelijk worden vermeld in de onderwerpregel van een e-mail of op de enveloppe.De uiterste datum om te solliciteren is 09 maart 2023.Alleen in aanmerking komende kandidaten zullen worden opgeroepen voor een gesprek.Voor de selectieprocedure wordt geen TA/DA betaald.KPEZDMC Banen 2023 KPK Economic Zone Development & Management CompanyLaatste datum om te solliciteren: 09 maart 2023.E-mailadres: careers@kpezdmc.org.pkAdres: 120 Industrial Estate, Jamrud Road, Hayatabad, Peshawar.Klik hier voor de afbeelding van de vacature

20-40 duizend
Leeftijd
30-40 jaar
geslacht
Man, vrouw
Vereiste vaardigheden
Computervaardigheden, Hardwerkend
Regio
Lahore

KPEZDMC Jobs 2023 KPK Economic Zone Development & Management Company
Namen van vacatures

Secretaris

Hoe te solliciteren:
Geïnteresseerde kandidaten moeten hun CV sturen naar het volgende e-mailadres of het volgende postadres.
De functie waarvoor wordt gesolliciteerd moet duidelijk worden vermeld in de onderwerpregel van een e-mail of op de enveloppe.
De uiterste datum om te solliciteren is 09 maart 2023.
Alleen in aanmerking komende kandidaten zullen worden opgeroepen voor een gesprek.
Voor de selectieprocedure wordt geen TA/DA betaald.
KPEZDMC Banen 2023 KPK Economic Zone Development & Management Company
Laatste datum om te solliciteren: 09 maart 2023.
E-mailadres: careers@kpezdmc.org.pk
Adres: 120 Industrial Estate, Jamrud Road, Hayatabad, Peshawar.
Klik hier voor de afbeelding van de vacature

Written by shajarhussain274

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NUML Jobs 2023 in Lahore Campus for Non-Teaching Staff Career Opportunities

District & Session Court Harnai Jobs 2023 Test / Interview Datum