in ,

DPS Lahore Jobs 2023 Divisional Public School & Inter College Latest

1 Kansen
Laatste datum om te solliciteren
20 maart 2023
Krijg DPS Lahore Jobs 2023 Divisional Public School & Inter College Recent van deze pagina. Divisional Public School & Inter College, Lahore is de gereputeerde onderwijsinstelling van Lahore gelegen in Model Town, Lahore. Het is altijd de eerste keuze voor de werkzoekenden vanwege de uitstekende werkomgeving en uitstekende salarispakketten.
Vandaag op 25 februari 2023, worden nieuwe banen aangekondigd in de niet-onderwijzende sector waarvoor mannen worden uitgenodigd om te solliciteren voor de volgende functies zoals (Assistent Huismeester (Jongens Boarding House voor Elementaire en Senior School studenten)).
Geïnteresseerde kandidaten met woonplaats Lahore zijn welkom om te solliciteren, maar er zijn enkele vereisten waaraan elke kandidaat moet voldoen, want voor alle functies is de vereiste kwalificatie Post Graduation met 5 jaar ervaring in openbare onderwijsinstellingen van hoog aanzien of van Pak Armed Forces Hostels met 35 tot 45 jaar leeftijd vereist om te solliciteren. Dus, alleen in aanmerking komende kandidaten die voldoen aan de criteria moeten solliciteren volgens de volgende hoe-toepassing procedure hieronder gegeven.
DPS Lahore Jobs 2023 Divisional Public School & Inter College Laatste Criteria

              Q

Details

Laatste datum
20 maart 2023

Vereist onderwijs
Afstuderen

Functie
permanent

Ervaring
4-5 jaar

salaris
45-50 duizend

Leeftijd
35 – 45 jaar

geslacht
Man, vrouw

Vereiste vaardigheden
Beheer

Regio
Faisalabad

DPS Lahore Jobs 2023 Divisional Public School & Inter College Laatst
Namen van vacatures

Assistent Huismeester

Hoe te solliciteren:
Sollicitaties samen met alle andere documenten moeten naar het onderstaande adres.
De uiterste datum voor indiening van de sollicitatie is 20 maart 2023.
Onvolledige sollicitaties of sollicitaties die op de uiterste datum voor indiening van sollicitaties na kantoortijd worden ontvangen, worden niet in behandeling genomen.
Reeds in dienst zijnde kandidaten wordt aangeraden te solliciteren via het juiste kanaal.
DPS Lahore Jobs 2023 Divisional Public School & Inter College Latest
Laatste datum om te solliciteren: 20 maart 2023.
Klik hier voor de advertentie
Adres: Divisional Public School & Intermediate College, Model Town, Lahore.1 KansenLaatste datum om te solliciteren20 maart 2023Krijg DPS Lahore Jobs 2023 Divisional Public School & Inter College Recent van deze pagina. Divisional Public School & Inter College, Lahore is de gereputeerde onderwijsinstelling van Lahore gelegen in Model Town, Lahore. Het is altijd de eerste keuze voor de werkzoekenden vanwege de uitstekende werkomgeving en uitstekende salarispakketten.Vandaag op 25 februari 2023, worden nieuwe banen aangekondigd in de niet-onderwijzende sector waarvoor mannen worden uitgenodigd om te solliciteren voor de volgende functies zoals (Assistent Huismeester (Jongens Boarding House voor Elementaire en Senior School studenten)).Geïnteresseerde kandidaten met woonplaats Lahore zijn welkom om te solliciteren, maar er zijn enkele vereisten waaraan elke kandidaat moet voldoen, want voor alle functies is de vereiste kwalificatie Post Graduation met 5 jaar ervaring in openbare onderwijsinstellingen van hoog aanzien of van Pak Armed Forces Hostels met 35 tot 45 jaar leeftijd vereist om te solliciteren. Dus, alleen in aanmerking komende kandidaten die voldoen aan de criteria moeten solliciteren volgens de volgende hoe-toepassing procedure hieronder gegeven.DPS Lahore Jobs 2023 Divisional Public School & Inter College Laatste Criteria QDetailsLaatste datum20 maart 2023Vereist onderwijsAfstuderenFunctiepermanentErvaring4-5 jaarsalaris45-50 duizendLeeftijd35 – 45 jaargeslachtMan, vrouwVereiste vaardighedenBeheerRegioFaisalabadDPS Lahore Jobs 2023 Divisional Public School & Inter College LaatstNamen van vacaturesAssistent Huismeester Hoe te solliciteren:Sollicitaties samen met alle andere documenten moeten naar het onderstaande adres.De uiterste datum voor indiening van de sollicitatie is 20 maart 2023.Onvolledige sollicitaties of sollicitaties die op de uiterste datum voor indiening van sollicitaties na kantoortijd worden ontvangen, worden niet in behandeling genomen.Reeds in dienst zijnde kandidaten wordt aangeraden te solliciteren via het juiste kanaal.DPS Lahore Jobs 2023 Divisional Public School & Inter College LatestLaatste datum om te solliciteren: 20 maart 2023.Klik hier voor de advertentieAdres: Divisional Public School & Intermediate College, Model Town, Lahore.

Written by shajarhussain274

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZONG Banen in Pakistan 2023 Lahore, Islamabad, Karachi, Peshawar, Faisalabad

District and Session Court Hangu Jobs 2023 voor laatste advertentie