in ,

District and Session Court Hangu Jobs 2023 voor laatste advertentie

4 Kansen
Laatste datum om te solliciteren
3 maart 2023
Hier krijg je District and Session Court Hangu Jobs 2023 voor de laatste advertentie. Jobs in District en zitting Hof Hangu zijn beschikbaar voor de bewoners van Hangu District & KPK en toepassingen worden uitgenodigd van de goed opgeleide, geschoolde en goed gedisciplineerde kandidaten voor de volgende posities hieronder gegeven.
Banen bij het District and Session Court zijn onder andere (Junior Clerk (BPS-11), Driver (BPS-06)) gevestigd in Hangu City. Alle overheidsbanen in Hangu worden aangeworven op basis van open quota voor verdiensten en vrouwelijke quota waarvoor Matric / Middle vereist is. De aanstelling geschiedt op basis van een zuiver contract en de duur van het contract kan worden verlengd op basis van bevredigende prestaties van een persoon.

Kandidaten die willen solliciteren, moeten zichzelf vergelijken met de geschiktheidscriteria in de onderstaande afbeelding en volgens de criteria komen Matric / Middle-kwalificatiehouders in aanmerking om te solliciteren en de leeftijd van de kandidaat moet tussen 18 en 45 jaar liggen. Dus, de kandidaten die voldoen aan de criteria moeten toepassen volgens de volgende hoe toe te passen procedure hieronder gegeven.
District and Session Court Hangu Jobs 2023 voor Laatste Advertentie Criteria

              Q

Details

Laatste datum
3 maart 2023

Vereist onderwijs
Matric, Midden

Job
permanent

Ervaring
0-1 jaar

salaris
25-35 duizend

Leeftijd
18-30 jaar

geslacht
Man, vrouw

Vereiste vaardigheden
Computervaardigheden, Rijvaardigheid

Regio
Hangu

District and Session Court Hangu Jobs 2023 voor laatste advertentie
Namen van vacatures

Junior klerk (BPS-11) Chauffeur (BPS-06)

Hoe te solliciteren:
Sollicitaties samen met alle relevante documenten, d.w.z. opleidingsbewijs, woonplaats, CNIC, en een recente foto moeten het volgende adres bereiken.
De functie waarvoor wordt gesolliciteerd moet duidelijk op de enveloppe worden vermeld.
District and Session Court Hangu Jobs laatste datum voor indiening van de sollicitatie is 03 maart 2023.
Onvolledige sollicitaties die na de sluitingsdatum worden ontvangen, worden niet in behandeling genomen.
Overheidsmedewerkers moeten via het juiste kanaal solliciteren.
Er wordt geen TA/DA betaald voor de selectieprocedure.
Kandidaten moeten originele documenten meenemen naar het sollicitatiegesprek. Blijf in contact met ons en blijf onze site bezoeken.
District and Session Court Hangu Jobs 2023 voor de laatste advertentie
Laatste datum om te solliciteren: 03 maart 2023.
Adres: District en Session Court Hangu.
Klik hier voor de advertentie4 KansenLaatste datum om te solliciteren3 maart 2023Hier krijg je District and Session Court Hangu Jobs 2023 voor de laatste advertentie. Jobs in District en zitting Hof Hangu zijn beschikbaar voor de bewoners van Hangu District & KPK en toepassingen worden uitgenodigd van de goed opgeleide, geschoolde en goed gedisciplineerde kandidaten voor de volgende posities hieronder gegeven.Banen bij het District and Session Court zijn onder andere (Junior Clerk (BPS-11), Driver (BPS-06)) gevestigd in Hangu City. Alle overheidsbanen in Hangu worden aangeworven op basis van open quota voor verdiensten en vrouwelijke quota waarvoor Matric / Middle vereist is. De aanstelling geschiedt op basis van een zuiver contract en de duur van het contract kan worden verlengd op basis van bevredigende prestaties van een persoon.Kandidaten die willen solliciteren, moeten zichzelf vergelijken met de geschiktheidscriteria in de onderstaande afbeelding en volgens de criteria komen Matric / Middle-kwalificatiehouders in aanmerking om te solliciteren en de leeftijd van de kandidaat moet tussen 18 en 45 jaar liggen. Dus, de kandidaten die voldoen aan de criteria moeten toepassen volgens de volgende hoe toe te passen procedure hieronder gegeven.District and Session Court Hangu Jobs 2023 voor Laatste Advertentie Criteria QDetailsLaatste datum3 maart 2023Vereist onderwijsMatric, MiddenJobpermanentErvaring0-1 jaarsalaris25-35 duizendLeeftijd18-30 jaargeslachtMan, vrouwVereiste vaardighedenComputervaardigheden, RijvaardigheidRegioHanguDistrict and Session Court Hangu Jobs 2023 voor laatste advertentieNamen van vacaturesJunior klerk (BPS-11) Chauffeur (BPS-06) Hoe te solliciteren:Sollicitaties samen met alle relevante documenten, d.w.z. opleidingsbewijs, woonplaats, CNIC, en een recente foto moeten het volgende adres bereiken.De functie waarvoor wordt gesolliciteerd moet duidelijk op de enveloppe worden vermeld.District and Session Court Hangu Jobs laatste datum voor indiening van de sollicitatie is 03 maart 2023.Onvolledige sollicitaties die na de sluitingsdatum worden ontvangen, worden niet in behandeling genomen.Overheidsmedewerkers moeten via het juiste kanaal solliciteren.Er wordt geen TA/DA betaald voor de selectieprocedure.Kandidaten moeten originele documenten meenemen naar het sollicitatiegesprek. Blijf in contact met ons en blijf onze site bezoeken.District and Session Court Hangu Jobs 2023 voor de laatste advertentieLaatste datum om te solliciteren: 03 maart 2023.Adres: District en Session Court Hangu.Klik hier voor de advertentie

Written by shajarhussain274

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DPS Lahore Jobs 2023 Divisional Public School & Inter College Latest

District and Session Court Charsadda Jobs 2023 Aanvraagformulier Download