in ,

District and Session Court Charsadda Jobs 2023 Aanvraagformulier Download

11 Kansen
Laatste datum om te solliciteren
11 maart 2023
Krijg District and Session Court Charsadda Jobs 2023 Application Form Download op deze pagina van onze site. District en Session Court Charsadda is een gerenommeerd gerechtelijk instituut dat verantwoordelijk is voor het horen van de civiele en strafzaken voor het district Charsadda van KPK. Sessions Court Charsadda is op zoek naar goed opgeleide en bekwame kandidaten voor de onderstaande vacatures.
Jobs in Session Court Charsadda (Computer Operator, Stenotypist, Junior Clerk, Driver). Zowel mannelijke als vrouwelijke kandidaten komen in aanmerking om te solliciteren naar bovengenoemde overheidsbanen op contractbasis en de duur van het contract kan worden verlengd op basis van bevredigende prestaties van een individu.
Kandidaten die willen solliciteren, moeten beschikken over relevante onderwijsvaardigheden volgens de criteria die in de volgende afbeelding zijn vermeld, zoals Bachelors / Intermediate / Matric / Middle qualification with relevant experience is required to apply and the Age of a candidate should be between 18 to 40 years.
Dus, alleen geïnteresseerde kandidaten die voldoen aan de criteria moeten solliciteren volgens de onderstaande sollicitatieprocedure omdat het de beste kans is voor vrouwelijke kandidaten om een baan bij de overheid te krijgen en na de definitieve selectie zal een mooi salarispakket worden aangeboden aan de geselecteerde vrouwelijke computeroperator.
District and Session Court Charsadda Jobs 2023 Aanvraagformulier Download Criteria

              Q

Details

Laatste datum
3 maart 2023

Vereiste opleiding
Matric, Midden

Job
permanent

Ervaring
0-1 jaar

salaris
25-35 duizend

Leeftijd
18-30 jaar

geslacht
Man, vrouw

Vereiste vaardigheden
Computervaardigheden, Rijvaardigheid

Regio
Hangu

District and Session Court Charsadda Jobs 2023 Aanvraagformulier Download
Namen van vacatures

Computer OperatorStenotypistJunior klerkBestuurder

Hoe te solliciteren:
Het sollicitatieformulier kan worden gedownload van www.districtjudiciarycharsadda.gov.pk.
Sollicitaties moeten samen met beëdigde kopieën van alle relevante documenten het kantoor van District and Session Judge Charsadda bereiken.
De uiterste datum voor indiening van de sollicitatie is 11 maart 2023.
Onvolledige sollicitaties die op de uiterste datum voor indiening van sollicitaties na kantoortijd worden ontvangen, worden niet in behandeling genomen.
Voor meer informatie over de kandidatenlijst en de testresultaten kunt u terecht op onze site.
District and Session Court Charsadda Jobs 2023 Aanvraagformulier Download
Laatste datum om te solliciteren: 11 maart 2023.
Adres: Kantoor van District en Session Judge Charsadda.
Klik hier voor de advertentie11 KansenLaatste datum om te solliciteren11 maart 2023Krijg District and Session Court Charsadda Jobs 2023 Application Form Download op deze pagina van onze site. District en Session Court Charsadda is een gerenommeerd gerechtelijk instituut dat verantwoordelijk is voor het horen van de civiele en strafzaken voor het district Charsadda van KPK. Sessions Court Charsadda is op zoek naar goed opgeleide en bekwame kandidaten voor de onderstaande vacatures.Jobs in Session Court Charsadda (Computer Operator, Stenotypist, Junior Clerk, Driver). Zowel mannelijke als vrouwelijke kandidaten komen in aanmerking om te solliciteren naar bovengenoemde overheidsbanen op contractbasis en de duur van het contract kan worden verlengd op basis van bevredigende prestaties van een individu.Kandidaten die willen solliciteren, moeten beschikken over relevante onderwijsvaardigheden volgens de criteria die in de volgende afbeelding zijn vermeld, zoals Bachelors / Intermediate / Matric / Middle qualification with relevant experience is required to apply and the Age of a candidate should be between 18 to 40 years.Dus, alleen geïnteresseerde kandidaten die voldoen aan de criteria moeten solliciteren volgens de onderstaande sollicitatieprocedure omdat het de beste kans is voor vrouwelijke kandidaten om een baan bij de overheid te krijgen en na de definitieve selectie zal een mooi salarispakket worden aangeboden aan de geselecteerde vrouwelijke computeroperator.District and Session Court Charsadda Jobs 2023 Aanvraagformulier Download Criteria QDetailsLaatste datum3 maart 2023Vereiste opleidingMatric, MiddenJobpermanentErvaring0-1 jaarsalaris25-35 duizendLeeftijd18-30 jaargeslachtMan, vrouwVereiste vaardighedenComputervaardigheden, RijvaardigheidRegioHanguDistrict and Session Court Charsadda Jobs 2023 Aanvraagformulier DownloadNamen van vacaturesComputer OperatorStenotypistJunior klerkBestuurder Hoe te solliciteren:Het sollicitatieformulier kan worden gedownload van www.districtjudiciarycharsadda.gov.pk.Sollicitaties moeten samen met beëdigde kopieën van alle relevante documenten het kantoor van District and Session Judge Charsadda bereiken.De uiterste datum voor indiening van de sollicitatie is 11 maart 2023.Onvolledige sollicitaties die op de uiterste datum voor indiening van sollicitaties na kantoortijd worden ontvangen, worden niet in behandeling genomen.Voor meer informatie over de kandidatenlijst en de testresultaten kunt u terecht op onze site.District and Session Court Charsadda Jobs 2023 Aanvraagformulier DownloadLaatste datum om te solliciteren: 11 maart 2023.Adres: Kantoor van District en Session Judge Charsadda.Klik hier voor de advertentie

Written by shajarhussain274

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

District and Session Court Hangu Jobs 2023 voor laatste advertentie

Public Sector Organization Jobs 2023 PO Box 1009 GPO Islamabad