voor Freshynews.com
Indien u meer informatie wenst of vragen heeft over de disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op via shajarhussain274@gmail.com.
Alle informatie op deze website – dashyminds.com – is gepubliceerd in goed vertrouwen en alleen voor algemene informatiedoeleinden. dashyminds geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie die u op deze website vindt, is strikt op eigen risico. dashyminds is niet aansprakelijk voor enig verlies en/of schade in verband met het gebruik van onze website.
Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks te volgen naar dergelijke externe sites. Hoewel wij ernaar streven alleen kwaliteitslinks aan te bieden naar nuttige en ethische websites, hebben wij geen controle over de inhoud en de aard van deze sites. Deze links naar andere websites houden geen aanbeveling in voor alle inhoud op deze sites. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder kennisgeving veranderen en dit kan gebeuren voordat wij de kans hebben om een link te verwijderen die ‘slecht’ is geworden.
Als u onze website verlaat, kunnen andere sites een ander privacybeleid en andere voorwaarden hebben waarop wij geen invloed hebben. Controleer het privacybeleid van deze sites en hun “Terms of Service” voordat u zaken doet of informatie uploadt.
Toestemming
Door onze website te gebruiken stemt u in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.
Update
Indien wij dit document bijwerken, wijzigen of aanpassen, zullen die wijzigingen hier duidelijk worden vermeld.voor dashymindsIndien u meer informatie wenst of vragen heeft over de disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op via shajarhussain274@gmail.com.Alle informatie op deze website – dashyminds.com – is gepubliceerd in goed vertrouwen en alleen voor algemene informatiedoeleinden. dashyminds geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie die u op deze website vindt, is strikt op eigen risico. dashyminds is niet aansprakelijk voor enig verlies en/of schade in verband met het gebruik van onze website.Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks te volgen naar dergelijke externe sites. Hoewel wij ernaar streven alleen kwaliteitslinks aan te bieden naar nuttige en ethische websites, hebben wij geen controle over de inhoud en de aard van deze sites. Deze links naar andere websites houden geen aanbeveling in voor alle inhoud op deze sites. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder kennisgeving veranderen en dit kan gebeuren voordat wij de kans hebben om een link te verwijderen die ‘slecht’ is geworden.Als u onze website verlaat, kunnen andere sites een ander privacybeleid en andere voorwaarden hebben waarop wij geen invloed hebben. Controleer het privacybeleid van deze sites en hun “Terms of Service” voordat u zaken doet of informatie uploadt.ToestemmingDoor onze website te gebruiken stemt u in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.UpdateIndien wij dit document bijwerken, wijzigen of aanpassen, zullen die wijzigingen hier duidelijk worden vermeld.