in ,

Air Blue Cabin Crew Jobs 2022 Walk-in Interview Datum locatie Apply Online

100 kansen

Laatste datum om te solliciteren

11 MEI 2022

Bezoek www.airblue.com/corp/careers voor de nieuwste Air Blue Cabin Crew Jobs 2022 Walk-in-Interview Date Venue Apply Online procedure volgens het beleid van Airblue Jobs in Pakistan. Cabinebemanning banen zijn onder die banen waarvoor vrouwelijke werkzoekenden wachten immens omdat hier kunnen ze hun toekomst veilig te stellen door het hebben van knappe salarispakketten en meerdere faciliteiten volgens de regels van luchtvaartmaatschappijen in Pakistan. Als we het hebben over de beste luchtvaartmaatschappijen in Pakistan, dan is Air Blue een van de beste luchtvaartmaatschappijen die briljant werkt in Pakistan en de beste diensten levert aan klanten in de business & economy class.

De sleutel tot het succes is dat het een hooggekwalificeerd en professioneel personeel heeft dat haar passagiers buitengewoon bedient en om haar personeel te verbeteren heeft Air Blue Jobs vandaag de nieuwste aankondiging voor de jonge energieke, eerlijk-complexe en positieve houding houders dat ze kunnen toetreden tot Air Blue Airline als Cabin Crew. In Cabine Crew banen moet het personeel de reizende passagiers van de luchtvaartmaatschappij bedienen en hiervoor moet het personeel gedisciplineerd zijn en goed in communicatie.

Geïnteresseerde vrouwelijke kandidaten uit heel Peshawar & Islamabad City komen in aanmerking om te solliciteren en elke kandidaat moet zo snel mogelijk solliciteren omdat interviews zullen worden gehouden op 11 mei 2022. Alles wat je hoeft te doen is gewoon de volgende geschiktheidscriteria zorgvuldig te lezen en dienovereenkomstig zo snel mogelijk toe te passen en je toekomst succesvol te maken door lid te worden van deze gereputeerde luchtvaartmaatschappij van Pakistan.

Air Blue Cabin Crew Jobs 2022 Walk-in Interview Datum Locatie Apply Online Criteria:

             Q

Details

Laatste datum

20 MEI 2022

Vereiste opleiding

Intermediair

Job

contract

Ervaring

2-6 jaar

salaris

40-50 duizend

Leeftijd

18-28 jaar

geslacht

Man, vrouw

Vereiste vaardigheden

Communicatie, Persoonlijkheid

Regio

Islamabad, Peshawar

Air Blue Cabin Crew Jobs 2022 Walk-in Interview Datum Locatie Apply Online

Namen van vacatures

 • Cabinebemanning Hoe te solliciteren:

Kandidaten kunnen op 11 mei 2022 rechtstreeks een inloopinterview houden voor Air Blue Cabin Crew Jobs op de volgende locatie hieronder vermeld.

Kandidaten worden verzocht om CNIC, 02 pasfoto’s en een tussentijds certificaat mee te nemen.

Blijf in contact met ons en blijf onze site JobsAlert.pk bezoeken voor meer Overheidsbanen.

Geschiktheidscriteria

Air Blue Cabin Crew Jobs 2022 Walk-in Interview Datum Locatie Apply Online

:

Air Blue Cabin Crew Jobs 2022 Walk-in Interview Datum Locatie Solliciteer Online

Interview Datum: 11 mei 2022.

Locatie: Garden Hall, Pearl Continental Hotel, Rawalpindi.

Tijden: 09:00 uur, tot 19:00 uur.100 kansen Laatste datum om te solliciteren 11 MEI 2022 Bezoek www.airblue.com/corp/careers voor de nieuwste Air Blue Cabin Crew Jobs 2022 Walk-in-Interview Date Venue Apply Online procedure volgens het beleid van Airblue Jobs in Pakistan. Cabinebemanning banen zijn onder die banen waarvoor vrouwelijke werkzoekenden wachten immens omdat hier kunnen ze hun toekomst veilig te stellen door het hebben van knappe salarispakketten en meerdere faciliteiten volgens de regels van luchtvaartmaatschappijen in Pakistan. Als we het hebben over de beste luchtvaartmaatschappijen in Pakistan, dan is Air Blue een van de beste luchtvaartmaatschappijen die briljant werkt in Pakistan en de beste diensten levert aan klanten in de business & economy class. De sleutel tot het succes is dat het een hooggekwalificeerd en professioneel personeel heeft dat haar passagiers buitengewoon bedient en om haar personeel te verbeteren heeft Air Blue Jobs vandaag de nieuwste aankondiging voor de jonge energieke, eerlijk-complexe en positieve houding houders dat ze kunnen toetreden tot Air Blue Airline als Cabin Crew. In Cabine Crew banen moet het personeel de reizende passagiers van de luchtvaartmaatschappij bedienen en hiervoor moet het personeel gedisciplineerd zijn en goed in communicatie. Geïnteresseerde vrouwelijke kandidaten uit heel Peshawar & Islamabad City komen in aanmerking om te solliciteren en elke kandidaat moet zo snel mogelijk solliciteren omdat interviews zullen worden gehouden op 11 mei 2022. Alles wat je hoeft te doen is gewoon de volgende geschiktheidscriteria zorgvuldig te lezen en dienovereenkomstig zo snel mogelijk toe te passen en je toekomst succesvol te maken door lid te worden van deze gereputeerde luchtvaartmaatschappij van Pakistan. Air Blue Cabin Crew Jobs 2022 Walk-in Interview Datum Locatie Apply Online Criteria: Q Details Laatste datum 20 MEI 2022 Vereiste opleiding Intermediair Job contract Ervaring 2-6 jaar salaris 40-50 duizend Leeftijd 18-28 jaar geslacht Man, vrouw Vereiste vaardigheden Communicatie, Persoonlijkheid Regio Islamabad, Peshawar Air Blue Cabin Crew Jobs 2022 Walk-in Interview Datum Locatie Apply Online Namen van vacatures – Cabinebemanning Hoe te solliciteren: Kandidaten kunnen op 11 mei 2022 rechtstreeks een inloopinterview houden voor Air Blue Cabin Crew Jobs op de volgende locatie hieronder vermeld. Kandidaten worden verzocht om CNIC, 02 pasfoto’s en een tussentijds certificaat mee te nemen. Blijf in contact met ons en blijf onze site JobsAlert.pk bezoeken voor meer Overheidsbanen. Geschiktheidscriteria Air Blue Cabin Crew Jobs 2022 Walk-in Interview Datum Locatie Apply Online : Air Blue Cabin Crew Jobs 2022 Walk-in Interview Datum Locatie Solliciteer Online Interview Datum: 11 mei 2022. Locatie: Garden Hall, Pearl Continental Hotel, Rawalpindi. Tijden: 09:00 uur, tot 19:00 uur.

Written by shajarhussain274

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HITEC University Taxila Jobs 2022 Apply Online voor niet-onderwijzend

Army Public School & College Jobs 2022 Gujranwala Cantt Leraar (Man & Vrouw)