in , ,

Army Public School & College Jobs 2022 Gujranwala Cantt Leraar (Man & Vrouw)

20 kansen

Laatste datum om te solliciteren

20 MEI 2022

Tik op deze pagina voor de Army Public School & College Jobs 2022 Gujranwala Cantt Teacher (Male & Female). APS&C Gujranwala Cantt is op zoek naar hoogopgeleide, energieke gekwalificeerde Mannen & Vrouwen die moeten solliciteren voor de volgende functie zoals (Leraren, en Admin Personeel) zijn de overheid banen die moeten worden ingevuld door de aanvragers zo spoedig mogelijk op de school / college niveau.

Voor al die aanvragers die bereid zijn om in dienst te komen bij het Pak Leger voor de onderwijsposten dus wakker worden uit je diepe sluimer om te komen en de kans zo snel mogelijk te grijpen. Een aantrekkelijk salarispakket zal worden gegeven aan de aanvragers met groei aanbiedingen en extralegale voordelen zal worden gegeven aan de aanvragers, zoals enkele accommodatie zal worden verstrekt aan de aanvragers. Nu zal ik u de rest van de details hieronder laten weten.

APS&C wordt afgekort als Army Public School & College Gujranwala Cantt is de federale bekend instituut dat is regering door de regering van Pakistan zijn de instituten die liggen in elke provincie en bieden uitstekend onderwijs aan de kandidaten en beschikken over de hoge geprofileerde faculteit leden ook. Dus, als een Govt College het biedt Govt banen op elk weekend.

Geschiktheidscriteria:

Voor de bovenstaande posities, moeten de aanvragers het hebben van de MSc / MA / B.Ed / M.Ed met relevante ervaring is vereist om te solliciteren voor het onderwijs posten en gepensioneerde leger officieren en geletterde personen kunnen toepassen voor de rest van de vacatures.

Army Public School & College Jobs 2022 Gujranwala Cantt Teacher (Male & Female) Criteria:

             Q

Details

Laatste datum

20 MEI 2022

Vereiste opleiding

Afstuderen, Masters,

Functie

contract

Ervaring

1-5 jaar

salaris

50-80 duizend

Leeftijd

35-45 jaar

geslacht

Man, vrouw

Vereiste vaardigheden

Onderwijs, Administratie

Regio

Gujranwala

Army Public School & College Jobs 2022 Gujranwala Cantt Leraar (Man & Vrouw)

Namen van vacatures

 • Leraren
 • Administratief personeel Hoe te solliciteren:

Kandidaten kunnen op 11 mei 2022 rechtstreeks een inloopinterview houden voor Air Blue Cabin Crew Jobs op de volgende locatie hieronder vermeld.

Kandidaten worden verzocht om CNIC, 02 pasfoto’s en een tussentijds certificaat mee te nemen.

Blijf in contact met ons en blijf onze site bezoeken voor meer Government Jobs.

Leger Openbare School & College Banen

Army Public School & College Jobs 2022 Gujranwala Cantt Teacher (Male & Female)

Laatste datum om te solliciteren: 20 mei 2022.

E-mailadres: apsgwacantt@yahoo.com

Adres: Principal, Army Public School & College, 4th Avenue Main Campus Gujranwala Cantt.20 kansen Laatste datum om te solliciteren 20 MEI 2022 Tik op deze pagina voor de Army Public School & College Jobs 2022 Gujranwala Cantt Teacher (Male & Female). APS&C Gujranwala Cantt is op zoek naar hoogopgeleide, energieke gekwalificeerde Mannen & Vrouwen die moeten solliciteren voor de volgende functie zoals (Leraren, en Admin Personeel) zijn de overheid banen die moeten worden ingevuld door de aanvragers zo spoedig mogelijk op de school / college niveau. Voor al die aanvragers die bereid zijn om in dienst te komen bij het Pak Leger voor de onderwijsposten dus wakker worden uit je diepe sluimer om te komen en de kans zo snel mogelijk te grijpen. Een aantrekkelijk salarispakket zal worden gegeven aan de aanvragers met groei aanbiedingen en extralegale voordelen zal worden gegeven aan de aanvragers, zoals enkele accommodatie zal worden verstrekt aan de aanvragers. Nu zal ik u de rest van de details hieronder laten weten. APS&C wordt afgekort als Army Public School & College Gujranwala Cantt is de federale bekend instituut dat is regering door de regering van Pakistan zijn de instituten die liggen in elke provincie en bieden uitstekend onderwijs aan de kandidaten en beschikken over de hoge geprofileerde faculteit leden ook. Dus, als een Govt College het biedt Govt banen op elk weekend. Geschiktheidscriteria: Voor de bovenstaande posities, moeten de aanvragers het hebben van de MSc / MA / B.Ed / M.Ed met relevante ervaring is vereist om te solliciteren voor het onderwijs posten en gepensioneerde leger officieren en geletterde personen kunnen toepassen voor de rest van de vacatures. Army Public School & College Jobs 2022 Gujranwala Cantt Teacher (Male & Female) Criteria: Q Details Laatste datum 20 MEI 2022 Vereiste opleiding Afstuderen, Masters, Functie contract Ervaring 1-5 jaar salaris 50-80 duizend Leeftijd 35-45 jaar geslacht Man, vrouw Vereiste vaardigheden Onderwijs, Administratie Regio Gujranwala Army Public School & College Jobs 2022 Gujranwala Cantt Leraar (Man & Vrouw) Namen van vacatures – Leraren – Administratief personeel Hoe te solliciteren: Kandidaten kunnen op 11 mei 2022 rechtstreeks een inloopinterview houden voor Air Blue Cabin Crew Jobs op de volgende locatie hieronder vermeld. Kandidaten worden verzocht om CNIC, 02 pasfoto’s en een tussentijds certificaat mee te nemen. Blijf in contact met ons en blijf onze site bezoeken voor meer Government Jobs. Leger Openbare School & College Banen Army Public School & College Jobs 2022 Gujranwala Cantt Teacher (Male & Female) Laatste datum om te solliciteren: 20 mei 2022. E-mailadres: apsgwacantt@yahoo.com Adres: Principal, Army Public School & College, 4th Avenue Main Campus Gujranwala Cantt.

Written by shajarhussain274

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Air Blue Cabin Crew Jobs 2022 Walk-in Interview Datum locatie Apply Online

NLC Jobs 2022 Latest Advertisement National Logistics Cell Walk-In Interview